دسته‌بندی نشده

امیر صادقی زاده – وکیل پایه یک دادگستری (معرفی جامع)

امیر صادقی زاده وکیل پایه یک دادگستری

درباره امیر صادقی زاده وکیل پایه یک دادگستری چه می دانید؟

در این نوشتار کوشیده ام جهت آشنایی هر چه بیشتر به گوشه ای از بیوگرافی ، سوابق کاری و تحصیلی امیر صادقی زاده وکیل پایه یک دادگستری بپردازیم باشد که در انتخاب وکیل حرفه ای و مسلط به امور حقوقی و قانونی گامی هر چند کوچک برداشته باشیم.

امیر صادقی زاده ، وکیل پایه یک دادگستری متولد 1360 در شهرستان الیگودرز در خانواده ای مذهبی و فرهیخته چشم به جهان گشود او فرزند استاد دکتر محمود صادقی زاده از صاحبنظران و مولفان نامدار حوزه ادبیات فارسی و ایرانشناسی و برادر دکتر علی صادقی زاده وکیل  نام دار دادگستری است.

رشد و نمو امیر صادقی زاده، وکیل پایه یک دادگستری در خانواده ای این چنین علمی ، سبب شد تا از ابتدا به کسب علم و دانش بسیار علاقمند باشد.

سوابق تحصیلی و کسب علم و دانش در محضر اساتید و حقوق دانان برجسته

امیر صادقی زاده دانش آموخته فقه و مبانی حقوق اسلامی دانشگاه شهید چمران اهواز بوده و پس از اخذ پروانه وکالت خویش نیز دست از تحصیل و کسب علم برنداشته و از این روی در دو رشته حقوق جزا و جرم شناسی و حقوق خصوصی در مقطع کارشناسی ارشد نزد اساتید به نام و برجسته همچون زنده یاد دکتر ایرج گلدوزیان استاد مسلم علم حقوق و مولف کتب ارزشمندی چون :

۱ ـ حقوق جزای عمومی (دوجلدی )
۲ ـ حقوق جزای اختصاصی (جلد اول )
۳ ـ گفتارهایی در حقوق کیفری
۴ ـ حقوق کیفری اختصاصی تطبیقی
۵ ـ بایسته های حقوق جزای عمومی (۱و ۲و۳)
۶ـمحشای قانون مجازات اسلامی

که به یقین تلمذ در محضر ایشان افتخاری است برای هر طالب علمی و دکتر محمود آخوندی استاد دانشگاه و مولف دوره 7 جلدی ارزشمند کتاب آیین دادرسی کیفری به کسب و فراگیری موجدانه علوم حقوقی پرداخته است. امیر صادقی زاده همچنین در طی 17 سال تجربه پر فراز و نشیب کاری و در راستای احساس نیاز به آموختن بیشتر جهت تسلط بر امور تخصصی و گره کشایی از مسائل پیچیده حقوقی و کیفری به ادامه تحصیل در مقطع دکتری رشته حقوق خصوصی پرداخته است.

کسب علم امیر صادقی زاده را بعنوان یک وکیل حرفه ای از کسب تجربه عملی و حرفه ای باز نداشت بلکه سبب شد تا همواره در امر سخت و پیچیده وکالت از دانش علمی خود بهره جسته و بکوشد تا پرونده هایی را که موکلین در حوزه های مختلف حقوقی و کیفری به وی ارجاع می دهند به طریق علمی حل و فصل نماید .

سوابق کاری و رزومه درخشان امیر صادقی زاده در طی 17 سال وکالت

دستاورد سال های زیاد کار مستمر و تلاش بی وقفه امیر صادقی زاده بعنوان وکیل دادگستری در عرصه حقوقی و کیفری بیشمار پرونده موفق در امور متفاوت اعم از جرایم کیفری چون قتل، کلاهبرداری و .. و امور حقوقی مانند دعاوی ملکی و تجاری ، امور قراردادها و پیمانکاری ، خانواده و احوال شخصیه و … در رزومه کاری وی جای داده است .

در رزومه درخشان امیر صادقی زاده وکیل پایه یک دادگستری ، علاوه بر پرونده های بیشمار حقوقی و کیفری می توان به موارد ذیل اشاره نمود که حاکی از مورد اعتماد بودن و تسلط فوق العاده  وی بر امور قانونی می باشد :

مشاور حقوقی سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران

وکیل بانک ملی

وکیل بانک صادرات

مشاور حقوقی شرکت توسعه مسکن تهران وابسته به بنیاد مسکن انقلاب اسلامی

مدیر حقوقی شرکت امداد خودرو ایران وابسته به شرکت ایران خودرو

وکیل وصول مطالبات شرکت ایران خودرو

رییس و عضو کمیسیون فرهنگی مرکز وکلای استان البرز

مشاور حقوقی پروژه های سینمایی و تلویزیونی آنام زمانه ، پریا ، روزهای بد به در…..

وکیل وصول مطالبات شرکت رایان سایپا

مدیر حقوقی گروه سرمایه گذاری و صنعتی شمشال

مشاور حقوقی کانون تهیه کنندگان رسانه های دیداری کشور

و ……..

پاسخگویی و مشاوره رایگان به مسائل قانونی مردم

روحیه خیر خواهی و نیک اندیشی امیر صادقی زاده بعنوان یک وکیل در راستای احقاق حقوق موکلین و حل و فصل دعاوی و آگاهی رساندن به آحاد جامعه در مسائل مبتلابه جامعه سبب شده است تا وی موجدانه نسبت به پاسخگویی به پرسش های متداول حقوقی در درگاه اینترنتی www.pasokh360.ir دلسوزانه و بدون هیچ عایدی مالی اهتمام ورزد.

سوابق پژوهشی و تحقیقاتی و تالیفات

خالی از لطف نیست درباره امیر صادقی زاده وکیل پایه یک دادگستری بدانیم که اینهمه مطالعه و تحقیق و فعالیت عملی در پرونده ها با موضوعات مختلف حقوقی و کیفری وی را از تالیف چندین جلد کتاب ارزشمند غافل نکرده است ، از تالیفات وی می توان به آثار ارزشمند ذیل اشاره نمود:

کتاب مهارت وکالت نوشته امیر صادقی زاده

کتاب عقد رهن در آیینه اندیشه فقهای امامیه و حقوق دانان نوشته امیر صادقی زاده

کتاب هرگز ها در وکالت نوشته امیر صادقی زاده

کتاب راز وکالت نوشته امیر صادقی زاده

مقاله علمی – پژوهشی مسئولیت مدنی ناشی از عدم النفع مجله علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *